Tip: doe mee aan de TechniekTrofee en maak kans op €2500!

Twee bedragen van € 2.500,-
Heeft u een goed idee voor Wetenschap & Techniekonderwijs? U kunt € 2.500 winnen om uw idee uit te voeren. Of is uw school al goed op weg met W&T? Dan maakt u kans op eenzelfde mooie geldprijs van € 2.500 om dit naar een hoger plan te tillen.

  1. Basisscholen met een goed idee voor de wetenschap- en techniekonderwijs maken kans op de TechniekTrofee Inspiratieprijs 2017. Als uw school wint, kunt u het prijzengeld van € 2.500 meteen besteden aan de uitvoering van uw idee.
  2. Als uw school al goed op weg is met W&T kunt u meedingen naar de TechniekTrofee Ir. W. Maas Geesteranusprijs 2017. De winnende basisschool – met het beste voorbeeld van W&T in het basisonderwijs – krijgt een geldprijs van € 2.500, een penning en oorkonde. Een mooie erkenning die bovendien veel positieve publiciteit oplevert.

Aanmelden uiterlijk 21 april
Tot en met 21 april 2017 kunt u uw school aanmelden op www.techniektalent.nu/techniektrofee. Hier leest u ook alles over de wedstrijd en de beoordelingscriteria. Uit alle inzendingen nomineert de jury drie scholen, in beide categorieën. Uit de nominaties kiest de jury de winnaars, die op 20 juni 2017 tijdens de feestelijke prijsuitreiking door Maurice Lede (bekend van o.a. Het Klokhuis) bekend worden gemaakt.

Klik hier om uw plan in te zenden!

Iemand nodig om mee te sparren? Neem contact met ons op via info@burotime.org!

De TechniekTrofee is een initiatief van TechniekTalent.nu en het Ir. W. Maas Geesteranus Fonds. De prijs wordt sinds 2014 uitgereikt aan basisscholen die de talenten van hun leerlingen ontwikkelen met behulp van wetenschap- en techniekonderwijs.